Paleis Het Loo | 4Daagse Apeldoorn
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

4Daagse Apeldoorn

vrijdag 31 maart 2017

4daagse

Van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juli vindt de 64e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn plaats. Deelnemers aan de ‘Groenste vierdaagse van Nederland’ kunnen ook dit jaar kiezen uit afstanden van 50, 40, 30, 20 of gemiddeld 12 kilometer per dag. De eenmaal gekozen afstand geldt voor alle dagen. Eén, twee of drie dagen meelopen kan ook.

Inschrijven via www.4daagseapeldoorn.nl/inschrijven-2017.

uitzicht op de 2e dag

verder kijken?

Tijdens de tweede dag  leggen de deelnemers aan de 20 km hun hele ‘lus’ af binnen Paleispark Het Loo. Via de zichtas krijgen de wandelaars vanuit het park een prachtig uitzicht op de tuinen van Paleis Het Loo.

3. Benedentuin paleis Het Loo, aug 2014. Foto Paleis Het LooDe rust tijdens één van de andere routes is dit jaar ook weer vóór Paleis Het Loo. Mochten deelnemers nieuwsgierig zijn geworden naar de Baroktuinen achter het paleis of één van de tijdelijke tentoonstellingen, tickets zijn online met korting te koop.

 

  • Paleis Het Loo
    Tuinen Paleis Het Loo
    Paleispark
    Paleispark
Paleis Het Loo
foto vergroten
Tuinen Paleis Het Loo
foto vergroten
Paleispark
foto vergroten
Paleispark
foto vergroten