Paleis Het Loo | High tea actie
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

High tea actie

t/m 17 December 2017

Geniet tijdens uw bezoek van een vorstelijke high tea in de Koningin Wilhelminazaal. Tot en met 17 december 2017 is er een speciaal tarief voor de high tea inclusief entree tot het paleis en de tuinen. Ook de high tea voor kinderen is in deze weken extra voordelig!

High tea reserveren?

Reserveer uw high tea online. Met uw e-mail bevestiging kunt u bij de kassa van Paleis Het Loo (bij de parkeerplaats aan de Amersfoortseweg) het arrangement afrekenen tegen de speciale actieprijs.

Online betalen is helaas niet mogelijk.

 

Museumkaart of vrijkaart?

Wanneer u een museumkaart of een vrijkaart heeft, kunt u ook gebruik maken van deze actie. Graag reserveren via de button hiernaast. Met uw bevestigingsmail kunt u bij de kassa van Paleis Het Loo uw high tea betalen.

Alleen high tea (vanaf 13 jaar)*€ 17,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar: alleen high tea*€ 10,00

*Een high tea op Paleis Het Loo is alleen mogelijk met een geldig entreebewijs.

 

Kinderen & high tea

Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een aangepast assortiment van zoete en hartige lekkernijen waarbij de scone en de mini club-sandwich natuurlijk niet ontbreken.

Prijzen high tea actie

High tea & entree: vanaf 13 jaar€ 29,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar: high tea & entree€ 13,50
reserveer nu uw high tea

 

high tea TVC_Albron_PaleisHetLoo_2130_MEDRES