Paleis Het Loo | Museumweek
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Museumweek

t/m 9 april 2017

Paleis Het Loo neemt van 4 tot en met 9 april deel aan de Nationale Museumweek. Bezoekers ontvangen tijdens deze week een informatiegids over het paleis en kunnen gratis een audiotour en rondleiding volgen. Er gelden reguliere entreetarieven. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een schatkaart waarmee ze op zoek kunnen naar het ‘pronkstuk’ in het paleis.

programma

Gratis extra's

In de Westvleugel is de onlangs geopende tentoonstelling ‘Chapeaux! de hoeden van Koningin Beatrix’ te zien. Een bijzondere selectie van aankopen, schenkingen en bruiklenen wordt getoond in de Aanwinstenkamer. In de stallen staat de gala-glasberline opgesteld, de trouwkoets van Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven.

Bij de kassa ontvangen bezoekers gratis de geïllustreerde informatiegids over het paleis en de collectie. De rondleidingen (in het Nederlands) en audiotours in het paleis zijn gratis op vertoon van een geldig entreeticket, zo lang de voorraad strekt. Reserveren is niet mogelijk.

  • Gratis tijdens de Museumweek
    Gratis tijdens de Museumweek
    Aanwinst
Gratis tijdens de Museumweek
Audiotour en rondleiding
foto vergroten
Gratis tijdens de Museumweek
informatiegids met plattegrond
foto vergroten
Aanwinst
Nachtjapon van Koningin Wilhelmina
foto vergroten