Paleis Het Loo | Polo at the Palace
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Polo at the Palace

t/m 27 augustus 2017

De grasvelden voor museum Paleis Het Loo zijn op zaterdag 26 en zondag 27 augustus het speelveld voor de eerste editie van het charity polo-evenement Polo at the Palace. Dat weekend strijden vier professionele poloteams om de King’s Cup. 

Let op: het evenement vindt op beide dagen plaats van 13.00 tot 19.00 uur. Paleis Het Loo is op deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De polo sport

Polo is een heel boeiende en snelle sport. Het is ruiger dan rugby en combineert lef met behendigheid en interactie tussen paard en speler. Naast een sport is polo ook een lifestyle, met hoedjes en het genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Langs het speelveld zijn antieke ‘coaches’, typisch Engelse sportrijtuigen met vierspan, van de Private Driving Club te bezichtigen met passagiers in passende kleding. Ook wordt er op beide dagen een Hat of the Day-award en een Best Pony-award uitgereikt.

Polo at the Palace’ is er voor iedereen. De goedkopere tickets geven de mogelijkheid om aan het veld te genieten van een polopicknick. Ook zijn er VIP-arrangementen in een chique loungetent.

Voor meer informatie en het wedstrijdschema zie: www.royalpolo.nl

Voor het goede doel

Tussen de polowedstijden door wordt er een charity-veiling gehouden onder leiding van internationaal veilinghuis Bonhams. Polo at the Palace is een charity-initiatief om geld in te zamelen voor de Code Club. De Code Club streeft ernaar alle basisscholen in Apeldoorn (kinderen van 8-12 jaar) een programma aan te bieden waarbij kinderen leren software te programmeren. Tijdens het poloweekend is er ook een Code Club-demo en kunnen de kinderen ook pony rijden.