Paleis Het Loo | Apeldoorn Congresstad wint ‘Samen Ondernemen Award’
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

Apeldoorn Congresstad wint ‘Samen Ondernemen Award’

dinsdag 6 oktober 2015

Apeldoorn Congresstad heeft gisteravond de ‘Samen Ondernemen Award’ gewonnen! Samen met Platform Techniek en het Toeristisch Platform was Apeldoorn Congresstad genomineerd voor deze samenwerkingsprijs van het Business Event Apeldoorn.

actief voor apeldoorn

inspirerende congressen

De Samen Ondernemen Award uit de waardering voor een samenwerkingsverband van Apeldoornse ondernemers die Apeldoorn op een positieve manier op de kaart zetten. Apeldoorn Congresstad bestaat uit meerdere lokale bedrijven die de stad actief als congresstad op de kaart zetten. Een combinatie van gezamenlijke marketing en het aanbieden van zowel accommodaties als congreslocaties zoals Paleis Het Loo en Radio Kootwijk maken het een bijzonder initiatief.

 

Paleis Het Loo is trots dat ze deel uit maakt van Apeldoorn Congresstad en kijkt uit naar vele inspirerende congressen die gezamenlijk georganiseerd gaan worden.

apeldoorn congresstad_bew