Paleis Het Loo | Basisonderwijs
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Basisonderwijs

Paleisreis afgekapte sjerp turqoise (variant 15)Paleis Het Loo heeft lesprogramma’s samengesteld voor het basisonderwijs om leerlingen kennis te laten maken met het museum en met het leven van koningen en koninginnen. Of u nu op zoek bent naar lesideeën voor de onder- of bovenbouw, voor alle groepen van het basisonderwijs zijn er diverse lesprogramma’s beschikbaar.

Download de folder met daarin het volledige programma.

Wanneer wilt u komen?

Paleis Het Loo gaat tussen 2018 en 2021 vernieuwen en verbouwen. Klik hieronder op de periode wanneer u van plan bent een bezoek te brengen met uw leerlingen. U wordt dan doorgelinkt naar de pagina met de lesprogramma’s die dan beschikbaar zijn.

‘BuitenGewoon Open’

Paleis Het Loo gaat verbouwen en vernieuwen. Van 2018 tot medio 2021 is het museum ‘BuitenGewoon Open’. De stallen en tuinen zijn open van april tot en met september, maar het paleis is dicht. We ontvangen u in deze periode graag voor één van onze nieuwe lesprogramma’s in de stallen en tuinen.

Ook gaat het paleis op reis! We verzorgen graag in uw klas een museumles over Paleis Het Loo. Neem contact op via educatie@paleishetloo.nl / 055-5772465.

Wilt u meer weten over de verbouwing? Lees dan hier verder.