Paleis Het Loo | Bonhams Taxatiedag
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

Bonhams Taxatiedag

donderdag 25 augustus 2016

Het internationaal Veilinghuis voor Kunst en Antiek, Bonhams, organiseert donderdag 15 september een taxatiedag op Paleis Het Loo. Een team van verschillende experts geeft van 11.00 uur tot 16.00 uur vrijblijvend advies en taxaties.

Expertise

veilingen van Bonhams

Stallen Paleis Het Loo. Foto Paleis Het Loo (hires)Er is expertise aanwezig op het gebied van Europees porselein, juwelen, 19e eeuwse schilderkunst, impressionisten en moderne kunst, klokken, Chinese kunst en porselein en klassieke auto’s. De taxaties vinden plaats op het Stallenplein, entree is gratis. Voor bezoek aan het paleis en de tuinen gelden reguliere entreetarieven.

Taxatie dag Bonhams Spinel 4Het is mogelijk om na taxatie de goederen in te brengen voor de internationale veilingen van Bonhams in o.a. Londen, New York, Hong Kong, Parijs.

Voor meer informatie: Bonhams, De Lairessestraat 154, 1075 HL Amsterdam – 020-6709701 of e-mail: amsterdam@bonhams.com