Paleis Het Loo | Cultuur en Onderwijs Beurs
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Cultuur en Onderwijs Beurs

Bedankt voor uw bezoek aan de Cultuur en Onderwijs Beurs 2016! Tijdens uw bezoek heeft u een flyer ontvangen met daarop onze speciale beursactie. Hieronder kunt u uw klas aanmelden voor een museumles met korting. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u via het menu onderwijs.

beurs korting

Als dank voor uw bezoek aan onze stand op de CEOB, bieden wij u 25% korting aan op uw boeking. Om de bezoeken goed te kunnen indelen, vragen wij u om uw schoolbezoek bij ons aan te melden via het formulier hiernaast.

 

Lesduur en tarieven

De kosten (voor een klas van maximaal 30 leerlingen) inclusief entree voor de leerlingen en de begeleiders, parkeren, alle lesmaterialen en begeleiding door de museumdocent zijn:

  • Lesprogramma 60 minuten        van € 75,- voor € 56,25
  • Lesprogramma 90 minuten        van € 100,- voor € 75,-
  • Lesprogramma 120 minuten      van € 125,- voor € 93,75

Het volgen van lesprogramma’s is het gehele schooljaar mogelijk, met uitzondering van de maandagen. Dan is het paleis gesloten.

De korting geldt tot en met 31 maart 2016 op een museumles voor 31 december 2016, geboekt via het formulier hiernaast. Jul’s Koninklijke Schoolreisje is uitgesloten van deze actie.

 

Open Paleis

Indien u voorafgaand aan uw boeking het Open Paleis voor het onderwijs wenst te bezoeken op woensdag 16 maart (13.30-16.30 uur), kunt u zich daarvoor aanmelden via educatie@paleishetloo.nl. Deelname aan het Open Paleis is gratis.

aanmelden