Paleis Het Loo | Eerste groepen voor Jul’s koninklijke schoolreisje
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

Eerste groepen voor Jul’s koninklijke schoolreisje

woensdag 20 mei 2015

Gisteren zijn op Paleis Het Loo en de Julianatoren in Apeldoorn de eerste schoolklassen ontvangen voor Jul’s Koninklijke Schoolreisje. De leerlingen uit groep 5 en 6 van basisschool De Akker uit Gramsbergen beleefden een dag vol vertier en educatie.

Vanaf dit voorjaar bieden Paleis Het Loo en de Julianatoren gezamenlijk een arrangement aan, onder de titel ‘Jul’s Koninklijke Schoolreisje’. Het initiatief is bij de scholen goed ontvangen; al 310 leerlingen hebben zich aangemeld voor het dagje uit.

De leerlingen uit groep 5 en 6 van basisschool De Akker uit Gramsbergen werden in de ochtend door enthousiaste museumdocenten ontvangen, waarna ze al spelenderwijs van alles te weten kwamen over het leven van koningen en koninginnen in een paleis. Na de lunch konden de leerlingen zich vermaken bij de Julianatoren, in de vele attracties en bij de verschillende shows met Jul & Julia.

Boeken

Heeft u vragen over dit unieke schoolreisje? Neem dan contact op via telefoonnummer 055 – 577 24 65. Voor het direct reserveren van dit schoolreisje kunt u het online formulier invullen.

Foto: Rob Voss
foto vergroten
Foto: Rob Voss
foto vergroten
Foto: Rob Voss
foto vergroten
Foto: Rob Voss
foto vergroten