Paleis Het Loo | Expositie Grace Kelly verlengd
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

Expositie Grace Kelly verlengd

maandag 29 september 2014

Vanwege de grote belangstelling verlengt Paleis Het Loo de expositie ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ tot en met 4 januari 2015. Vanaf de start van de tentoonstelling, begin juni, bezochten meer dan 150.000 mensen het paleis.

De tentoonstelling in de Westvleugel van Paleis Het Loo vertelt het verhaal over het boeiende en enerverende leven van Grace van Monaco, prinses uit één van de oudste Europese vorstenhuizen.
Verdeeld over twee etages vindt u in de expositie vele kledingstukken en prachtige accessoires. Door de aanvulling van originele filmbeelden en foto’s wordt u meegenomen in het verhaal van de prinses. 

Het Grimaldi Forum Monaco heeft de tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ in samenwerking met Paleis Het Loo mogelijk gemaakt. Mede dankzij de steun van hoofdsponsor Renault Nederland wordt de historie op een prachtige manier tentoongesteld.

Kaarten voor de tentoonstelling zijn verkrijgbaar bij de kassa van Paleis Het Loo. Ook kunt u uw tickets inclusief Grace Kelly online bestellen. Voor de tentoonstelling geldt een toeslag van € 3,00 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. 

      

Het is niet toegestaan om in de tentoonstelling te fotograferen of om video opnames te maken.

Foto: Menno Mulder
foto vergroten
Foto: Menno Mulder
foto vergroten
Foto: Menno Mulder
foto vergroten
Foto: Menno Mulder
foto vergroten