Paleis Het Loo | Herfst & Paleis Het Loo
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Herfst & Paleis Het Loo

De sluiting nadert, dus kom nu het nog kan! U kunt u extra genieten met het high tea arrangement inclusief entree. Het Kinder-atelier is open en Winterpaleis Het Loo start vanaf 16 december.

Kom nu het nog kan!

Het is bijna zover: op 8 januari aanstaande sluit museum Paleis Het Loo de deuren van het hoofdgebouw voor een drie jaar durende renovatie en uitbreiding. Tot en met 7 januari 2018 kunt u voor het laatst de huidige indeling en inrichting van het paleis bekijken.

Data: t/m 7 januari 2018

high tea actie

Kom deze herfst even opwarmen in de Koningin Wilhelminazaal met een vorstelijke high tea. Van de onmisbare scone tot muffins, patisserie, fruitsalade, sandwiches en nog veel meer. Reserveer de high tea online om zeker te zijn van een plekje. Tijdens de actie is er een high tea arrangement inclusief entree!

Data: actie van 1 november t/m 17 december

Kinder-atelier!

In het Kinder-atelier ontdekken kinderen wat de koninklijke tuinmannen en -vrouwen vroeger deden én nu allemaal doen om de paleistuinen te onderhouden. En ze gaan ook zelf aan de slag!

Data: t/m 7 januari 2018

Aanwinsten

De collectie van museum Paleis Het Loo is in 2016 uitgebreid met diverse aankopen, schenkingen en langdurige bruiklenen. Een selectie van deze objecten wordt gepresenteerd in de Aanwinstenkamer van Paleis Het Loo. Uniek is de nachtjapon uit circa 1895, gedragen door Koningin Wilhelmina.

Data: t/m 7 januari 2018