Paleis Het Loo | Balzaal & Koningin Wilhelminazaal
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

Balzaal & Koningin Wilhelminazaal

In het westelijke gedeelte van het paleis vindt u de Balzaal en de Koningin Wilhelminazaal. Aan elkaar verbonden door de Witte Foyer, een zeer geschikte ontvangstruimte met ruime garderobefaciliteiten.

Balzaal met terras

IMG_2640De Balzaal en het aangrenzende terras zijn in 2014 geheel voorzien van nieuw meubilair. Een fris interieur, maar met behoud van klasse. Buiten heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht op de Klosbaan en krijgt u een voorproefje van de Tuinen.

IMG_2628De unieke ambiance in dit koninklijke vertrek in combinatie met een cateringarrangement op maat, maken uw evenement onderscheidend.

Koningin Wilhelminazaal

Koningin Wilhelminazaal trouwopstelling - verkleindDe vorstelijke zaal met spiegelvensters en vergulde stoelen is bij uitstek geschikt voor intieme diners en bijzondere ontvangsten zoals een huwelijksplechtigheid.

 

De Witte Foyer

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe Witte Foyer verbindt de Balzaal met de Koningin Wilhelminazaal en is tevens ontvangstruimte voor beide zalen. In de foyer zijn ruime garderobefaciliteiten en biedt tevens toegang tot het terras.

Capaciteit

Balzaal
Dineropstelling: max. 130 personen
Ontvangsten: max. 200 personen
Theateropstelling: max. 200 personen
Afmeting: 8,5 x 22 meter

Koningin Wilhelminazaal
Dineropstelling: max. 65 personen
Ontvangsten: max. 130 personen
Theateropstelling: max. 100 personen
Afmeting: 9 x 13 meter

 

Klik op de kaart om de volledige plattegrond te openen.

plattegrond.indd

 

  • Restaurant De Balzaal
    Het terras
    De Koningin Wilhelminazaal
    De Witte Foyer
Restaurant De Balzaal
foto vergroten
Het terras
naast de Balzaal
foto vergroten
De Koningin Wilhelminazaal
foto vergroten
De Witte Foyer
foto vergroten