Paleis Het Loo | Unieke mogelijkheden
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

Unieke mogelijkheden

Wilt u uw evenement nog unieker maken? Een exclusieve rondleiding of een bijzondere plek voor een aperitief zijn slechts enkele voorbeelden. 

Achterstoep

Haringparty voor relaties PHL BS4A9952Achterstoep met uitzicht op de tuinen: voor velen de mooiste plek van Paleis Het Loo. Bijzonder geschikt als extra plek voor een speech, hapje en een drankje. 

  

 

Voorhuys / Vestibule

Het indrukwekkende hart van het paleis, begin van de rondleiding. Tevens een mogelijke plek voor een aperitief.

 

voorterrein

Mochten de bestaande vertrekken niet voldoende mogelijkheden bieden, dan kan er op het evenementen terrein met uitzicht op het paleis een tent worden geplaatst. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

 

Rondleiding

Ook na sluitingstijd is het mogelijk om uw gasten een exclusieve rondleiding te geven. Laat hen kennismaken met de rijke geschiedenis van de koninklijke familie. In de zomermaanden behoort ook een bezoek aan het paleisdak tot de mogelijkheden voor een weids uitzicht over de tuinen en de omgeving (beperkt tot kleine groepen).

 

Het Bordes

Een mooie fotolocatie voor grote en kleine gezelschappen.

30 breed_9164_Groot Gelders staatsieportret  WarHorse-3447