Paleis Het Loo | Kinderfeestje
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Kinderfeestje

Je verjaardagsfeestje vieren in een koninklijk paleis. Met vrienden en vriendinnen speuren door driehonderd jaar oude kamers en sprookjesachtige tuinen. Dat alles kan op Paleis Het Loo! Kinderen, in de leeftijd van ca. 5 t/m 12 jaar, kunnen van dinsdag t/m zondag hun feestje vieren op Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Bij de kassa van het paleis ontvangt de jarige een vrolijk tasje met daarin voor iedereen:

  • een kroontje
  • kinderspeurtochten met potloodje (duur: ca. 2 uur)
  • een kleurboekje
  • terugkomkaart (online te verzilveren voor een volgend bezoek)
  • en een cadeautje voor de jarige

 

prinsen- en prinsessenfeest

De koninklijke honden Cricket, Antoinette en Hector nemen je met de speurtocht mee naar de stallen, het paleis en de tuinen en vertellen je onderweg allemaal leuke weetjes.

Wist je dat koningen vroeger echt van een gouden bord aten? Net als in sprookjes! En je ziet het speelgoed van prinses Wilhelmina, de overgrootmoeder van koning Willem-Alexander. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de Schelpengrot!

In de stallen zie je prachtige koetsen en auto’s van de vroegere koningen en koninginnen. Pas op voor loslopende pauwen! De paleistuinen met fonteinen (april t/m oktober) en mooie bloemen zijn sprookjesachtig. Beklim helemaal achterin de Colonnades en je hebt prachtig uitzicht op het paleis en de tuinen.

In het restaurant worden jullie heerlijk verwend met een koninklijk kindermenu (frietjes, kipnuggets of een knakworst, appelmoes, een glas fris en een verrassing).

 

speelpaleisSpeelpaleis Het Loo

Klimmen, glijden en klauteren in een echt paleis? Dat kan bij Speelpaleis Het Loo’. Het speelpaleis is te vinden naast de Prins Hendrik Garage aan het Stallenplein.

 

Prijs kinderfeestje

De prijs van het kinderfeestjesarrangement is € 12,50 per kind. Begeleider(s) betalen de normale entreeprijs. Reserveringen uitsluitend via het formulier aan de rechterkant.

 

spannend feestje

Wil je jouw feestje extra spannend maken? Je kunt dan de kinder audiotour volgen. Ontdek samen het paleisspook de vele kamers in het paleis! Voor de kinderen geldt dan het speciale tarief van € 1,50 per kind. Volwassenen betalen regulier tarief. (Contante betaling aan de audiotour-balie).

 

PaleisLooUitnodigingPaleis Het Loo Uitnodiging

Wil je graag een bijpassende uitnodiging? Via de website van Greetz kun je een speciale Paleis Het Loo uitnodiging maken om te versturen naar je vrienden!
Klik hier voor kaart 1 en kaart 2.

Prinsesje, foto Hesmerg

  • :
  • :
  • Eventuele bijzonderheden kunt u in dit veld opnemen, zoals eventuele dieetwensen. Ook andere opmerkingen kunt u hierin mee nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.