Paleis Het Loo | Maatwerk onderwijs
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Maatwerk onderwijs

Naast het regulier onderwijs verwelkomen we ook graag onderwijs gerelateerde groepen met een speciale wens. De museumdocenten ontvangen alle groepen met veel plezier en persoonlijke aandacht. 

Wanneer u een bijzondere wens heeft maken wij van een bestaand programma een lesprogramma op maat. Een groep ontvangen we altijd met één museumdocent. Afhankelijk van de groepsgrootte en wensen kan dit worden uitgebreid. Bezoek het paleis, de tuinen, de stallen, op maat!

Speciale doelgroepen

Speciale wensen

  • Neem de tijd, bepaal in overleg de tijdsduur van het bezoek.
  • Wij zoeken aansluiting bij uw leerdoelen!
  • De museumdocent communiceert op maat: gebruikt bewuste woordkeuze, praat langzaam of gebruikt eenvoudige woorden.
  • Persoonlijke aandacht door de museumdocenten in kleine groepjes.
  • Onze museumdocenten spreken Nederlands en Engels.
  • Verdieping in een speciaal onderwerp?
  • Lekker spelen en ontspannen in Speelpaleis Het Loo
  • Mogelijke inzet van een pendelbusje.

OP SCHOOL

ERVARING VAN EEN LEERKRACHT

Bij onze programma zijn uitgebreide lespakketten ontwikkeld, waarmee u vooraf het museumbezoek kunt voorbereiden en afronden.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw programma op maat, dan leveren wij  uitgewerkte voorbereidende en afrondende activiteiten.

“Ons bezoek aan Het Loo was een groot succes. Mijn collega en ik waren erg enthousiast over de vriendelijke museumdocent die echt de tijd voor ons nam en duidelijk aan de leerlingen van alles uitlegde. Daarnaast is het natuurlijk al heerlijk om naar het paleis te lopen en verwelkomd te worden door prachtige pauwen! Eigenlijk heb ik geen punten voor verbetering.”, aldus een leerkracht.

algemene informatie

kosten

Een goede voorbereiding staat garant voor een succesvol bezoek. Gaan we in de ochtend of in de middag? Hoeveel begeleiders zijn er nodig en wat doen we met de lunch?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden: educatie@paleishetloo.nl of 055-5772465.

Doelgroepzie boven
Duurvanaf 60 minuten
Periodegehele schooljaar

Paleis Het Loo is op maandag gesloten.

Voor een klas van maximaal 30 leerlingen zijn de kosten
€ 75,-. Dit bedrag is inclusief entree voor leerlingen en begeleiders, parkeren, lesmateriaal en begeleiding door de museumdocent. Betaling met CJP is mogelijk!

Combineer uw bezoek aan Paleis Het Loo met een educatieve rondwandeling door het paleispark. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Lees meer over de route naar het paleis.

Aanmelden

Heeft u vragen over dit lesprogramma? Neem dan contact op via telefoonnummer 055 – 577 24 65. Voor het direct reserveren kunt u het formulier gebruiken.