Paleis Het Loo | Magazine
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

Magazine

Aan de start van elk seizoen verschijnt er een nieuwe editie van het magazine van Paleis Het Loo. Echter, door de start van de vernieuwing en verbouwing op 8 januari 2018 is er nu een mini-magazine verkrijgbaar. Hierin geven we u graag een voorproefje van de programmering van 2018.

het nieuwste magazine

BuitenGewoon Paleis Het Loo is het mini magazine dat alvast een voorproefje geeft op de volle agenda van 2018. Ondanks de sluiting van het hoofdgebouw blijft er genoeg te zien en doen op Paleis Het Loo. Vanaf 8 januari starten we met de vernieuwing en verbouwing. U bent vanaf 30 maart weer van harte welkom voor vele evenementen, activiteiten en natuurlijk de tuinen!

Neem het mini-magazine mee bij uw bezoek of lees alvast online!

eerdere uitgaves

‘Herfst & Paleis Het Loo’ staat in het teken van het najaar op Paleis Het Loo! De tuinmaand ‘Een tuin om op te eten’, herfstvakantie, de verlengde tentoonstelling Chapeaux! en de naderende BuitenGewoon Open.

Het herfstmagazine gemist?

‘Zomer & Paleis Het Loo’ staat in het teken van zomeragenda van Paleis Het Loo! Maar liefst acht Prinsen- en Prinsessendagen, een nieuwe Paleisreis in het Kinder-atelier, Dakdagen en de tentoonstelling Chapeaux!

Zomermagazine gemist?

‘Lente & Paleis Het Loo’ staat in het teken van de vernieuwing en verbouwing van museum Paleis Het Loo vanaf 8 januari 2018 en laat ook zien wat er het komende seizoen nog te doen is. Zoals de grote tentoonstelling Chapeaux! tot en met 27 augustus.

Lentemagazine gemist?

 

magazine_winter2017‘Winter & Paleis Het Loo’ geeft achtergrondverhalen over de tentoonstellingen en de evenementen het komende seizoen op Paleis Het Loo. Vanaf 23 maart is de grote tentoonstelling ‘Chapeaux! de hoeden van Koningin Beatrix’ te zien.

Wintermagazine gemist?