Paleis Het Loo | Miljoenennota-ontbijt op Het Loo
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

Miljoenennota-ontbijt op Het Loo

vrijdag 12 september 2014

Dit jaar is alweer de 5e keer dat Paleis Het Loo het Miljoenennota-ontbijt organiseert. In samenwerking met ABN AMRO, KPMG, XLLease en VNONCW Stedendriehoek vindt op de ochtend na Prinsjesdag, woensdag 17 september, dit zakelijke evenement plaats.

Naast een heerlijk ontbijt kunnen de gasten genieten van twee inspirerende sprekers. Kees Vendrik, lid van het college van de Algemene Rekenkamer, zal vanuit zijn expertise zijn licht laten schijnen over de begroting. Daarna zal traditiegetrouw Helmer Vossers, directeur van de Inspectie der Rijksfinanciën van het Ministerie van Financiën, uitleg geven over de Miljoenennota. 

 

De deelnemers aan dit Miljoenennota-ontbijt bepalen mede de onderwerpen die de diverse sprekers zullen behandelen. Het ontbijtevenement is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden voor een select gezelschap van genodigden uit het regionale bedrijfsleven.