Paleis Het Loo | NOT onderwijsbeurs
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

NOT onderwijsbeurs

Van 24 tot en met 28 januari is de afdeling Educatie van Paleis Het Loo aanwezig op de onderwijsbeurs NOT 2017. Leuk voor leerkrachten en docenten van PO, VO en BO om op informele wijze kennis te maken met de vele lesprogramma die worden aangeboden. Van ‘Dieren in & om het paleis’ voor de kleinste Oranje-bezoekertjes tot Groenopleidingen voor studenten in Beroepsonderwijs. En alle lessen worden altijd begeleid door professionele museumdocenten. Beleef de koninklijke sfeer op de NOT 2017! Uiteraard bij onze stand G044 in hal 10, maar ook tijdens de seminars die wij gaan verzorgen. 

Praktische informatie

Seminar

Wanneer24 t/m 28 januari
Tijden10.00 – 17.00 uur
(zaterdag tot 16.00 uur)
DoelgroepPO, VO en BO
WaarJaarbeurs Utrecht
Paleis Het Loo standhal 10 stand G044
Kostengratis na aanmelding

De museumdocenten laten u tijdens een bijzondere seminar een museumles ervaren bij Paleis Het Loo. U gaat aan de slag in een activiteit vol koninklijke allure op:

  • Dinsdag: 10.30-11.15 uur
  • Donderdag: 11.30-12.15 uur

U vindt ons op het podium ‘Dagtrips, theater & cultuur’.
Wilt u onze seminar bijwonen? Registreert u zich dan van tevoren.

Kom je kennismaken?

couponBij inlevering van de coupon uit de beursgids ontvangt u een leuke attentie én u maakt kans op een gratis museumles!

Paleisreis afgekapte sjerp turqoise (variant 15)

  • De workshop-presentatie op de NOT
    Stand Paleis Het Loo
De workshop-presentatie op de NOT
foto vergroten
Stand Paleis Het Loo
foto vergroten