Paleis Het Loo | Tussen Kunst en Kitsch op Paleis Het Loo
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo. De disclaimer, cookieverklaring en privacyverklaring van de nieuwe website van Paleis Het Loo zijn ook van toepassing op deze archiefsite. Ik ga akkoord, sluit deze melding.
Sluiten

Tussen Kunst en Kitsch op Paleis Het Loo

maandag 11 augustus 2014

Bent u fan van het AVRO programma Tussen Kunst & Kitsch? Dan zult u binnenkort een ander decor aanschouwen! Maandag 1 september wordt het programma namelijk opgenomen bij Paleis Het Loo! Presentatrice Nelleke van der Krogt is met haar experts aanwezig op het overdekte stallenplein van Paleis Het Loo om de objecten van bezoekers te taxeren. Van schilderijen tot aardewerk, voor elk specifiek stuk is een taxateur aanwezig. 

 

Kaarten bestellen

Het paleis

Om bij de opnames van Tussen Kunst & Kitsch aanwezig te kunnen zijn, is het noodzakelijk van tevoren kaarten te bestellen. U bent dan uiteraard ook van harte welkom om uw objecten te laten taxeren. Maximaal drie items per persoon. 

 

Kaarten kosten € 10,00 per persoon, maximaal twee kaarten per AVRO lidmaatschap.

 

Bent u geen AVRO-lid?
Door het bestellen van uw kaarten wordt u automatisch lid. De kosten voor het lidmaatschap van het eerste jaar zijn dan bij de prijs inbegrepen. Introducés hoeven geen lid te zijn. 

 

het bestellen van kaarten om de opnames bij te wonen is niet meer mogelijk. Ze zijn inmiddels uitverkocht.

Stallen Paleis Het Loo. Foto Paleis Het Loo (hires)De opnames vinden plaats op het Stallenplein van Paleis Het Loo. Dit is buiten naast de Aanspanplaats en heeft een ruime overkapping.

 

De entree is via de hoofdingang aan de Amersfoortseweg.

Hoewel het paleis en de tuinen gesloten zijn op maandagen is het restaurant Prins Hendrik Garage op deze opnamedag wel speciaal geopend voor een heerlijke versnapering.

  • Het decor van 'Tussen Kunst en Kitsch'
    Nelleke van der Krogt
Het decor van 'Tussen Kunst en Kitsch'
Foto: Avro
foto vergroten
Nelleke van der Krogt
Foto Avro
foto vergroten