Paleis Het Loo | Wij steunen Serious Request!
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Wij steunen Serious Request!

vrijdag 15 december 2017

Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. 3FM-dj’s maken van 18 t/m 24 december non stop radio vanuit het Glazen Huis en zijn online en op tv te volgen. Met de opbrengst sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen het contact met hun familie en brengen hen weer thuis. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. NPO 3FM haalt samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen.

 

Ook Paleis Het Loo steunt Serious Request met o.a. de verkoop van glazen kerstballen. De speciaal door Brand-Butler gemaakte kerstballen, met het logo van Serious Request, zijn extra feestelijk in de huisstijl kleur. De kerstballen kosten €5,- per stuk en worden gebruikt om de guirlandes aan het Bassecour-hek te versieren (al dan niet voorzien van een persoonlijke boodschap). Vanaf zaterdag 16 december start de verkoop vanuit de kassa, kantine, beide restaurants en winkels. Natuurlijk kunnen de kerstballen ook worden meegenomen voor thuis als origineel kerstcadeau (verpakking kost €1,- extra per bestelling). De volledige opbrengst van deze actie gaat naar het goede doel van Serious Request.
Voor meer informatie: www.npo3fm.nl/seriousrequest

Geen tijd om het paleis te bezoeken? Via de volgende link is rechtstreekse sponsoring van deze actie mogelijk kominactie.3fm.nl/acties