Paleis Het Loo | Winactie Sprookjesweken
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Winactie Sprookjesweken

Paleis Het Loo, Hotel de Keizerskroon en de Julianatoren geven een heus “Sprookjesweekend” weg! Op zondag 16 augustus geniet u met 3 gezinsleden van de zomerse middagvoorstellingen bij de Parade van de Zomerkoning in Paleis Het Loo. U overnacht in het schitterende hotel De Keizerskroon waar vroeger Keizers en Koninginnen leefden en ontmoet op maandag 17 augustus o.a. Doornroosje, Sneeuwwitje en Rapunzel tijdens de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren. Kortom, een echt Sprookjesweekend!

Julianatoren

Bilderberg Hotel de Keizerskroon

Julianatoren-Reuzenrad-Tijdens de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren kunnen jullie alle favoriete sprookjesfiguren zien! Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjesfiguren geven een spetterende show vol muziek. En op de speciale Zomeravonden (iedere zaterdag in augustus) is het park open tot 20.00 uur met elke avond een andere sprookjesmusical! De show is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Meer informatie op: www.julianatoren.nl/de-afas-sprookjesweken

Paleis Het Loo

Parade van de zomer koning 2014Tijdens de zomervakantie zijn er extra activiteiten op Paleis Het Loo. Beleef een sprookje op de Prinsen- & Prinsessendagen, geniet van het tuintheater tijdens de Parade van de Zomerkoning of kom eind augustus kijken naar het defilé van 200 jaar Koninklijk Staldepartement bij het evenement Paardenkracht & Autopracht.  Kinderen van 5 t/m 11 jaar kunnen tijdens de zomervakantie op woensdag, donderdag en vrijdag meedoen aan een gratis Paleisreis in de tuinen van Paleis Het Loo. Ook het dak is deze zomer op meerdere dagen geopend!

Meer informatie op: archief.paleishetloo.nl/zomer

De gehele maand augustus heeft Hotel de Keizerskroon een speciale Koninklijke actie voor bezoekers van Paleis Het Loo of Julianatoren. Wanneer u bij uw telefonische reservering  de actiecode “Julianatoren” aangeeft, betaalt u slechts € 79 voor een 1- of 2-persoonskamer per nacht.

keizerskroon_6764_hotelaanzicht.jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2Met trots draagt Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn de titel Bilderberg Hotel van het Jaar. Als u zich op en top een koninklijke gast wilt voelen, komt u voor een heerlijk verblijf naar Hotel De Keizerskroon. Voor de kinderen zijn er speciale kindermenu’s, een spelletjeshoek en een koninklijk zwembad met uitzicht op Paleis Het Loo. Verblijf in stijl in de Sisi Suite of vraag naar twee kamers met een tussendeur zodat uw kinderen hun eigen kamer hebben maar wel binnen handbereik zijn. Vraag naar speciale kinderkortingen bij uw reservering. In de lounge gezellig samen met de kinderen een Bilderburger of een kindermenu eten of laat u de kinderen vooraf eten en maakt u gebruik van de babyfoon service zodat u samen in alle rust kunt dineren? U mag het zeggen, het kan allemaal, u bent van harte welkom.

Meer informatie op: www.bilderberg.nl

  • De Keizerskroon
    Julianatoren
De Keizerskroon
foto vergroten
Julianatoren
Reuzenrad
foto vergroten