Paleis Het Loo | Winter & Paleis Het Loo
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Winter & Paleis Het Loo

De sluiting nadert, dus kom nu het nog kan! Bekijk het paleis in winterse kerstsferen met gedekte tafels, kerstversiering en schaats op een echte ijsbaan. Op het Stallenplein zijn diverse extra kinderactiviteiten en ook het Kinder-atelier is open. Vanwege de vernieuwing en verbouwing is Paleis Het Loo vanaf 8 januari 2018 gesloten. 

Winterpaleis Het Loo

Speciaal voor deze editie van het Winterpaleis haalt Paleis Het Loo alles uit de kast! De mooiste serviezen, tafelstukken, glas en kristal van eerdere edities zijn nog één keer te zien vanwege de aanstaande renovatie. De voorlopig laatste kerstopstelling met gedekte tafels en versierde kerstbomen in het paleis!

Data: t/m 7 januari 2018

Schaatsen op Het Loo

De echte ijsbaan is een onmisbaar onderdeel van het Winterpaleis! Jong en oud schaatst op het sfeervolle Stallenplein (vlakbij het entreegebouw) en lekkernijen zoals koek en zopie ontbreken uiteraard ook niet. Rondom de schaatsbaan vindt u extra winterse kinderactiviteiten, zoals priksleeën en curling sjoelen!

Data: t/m 7 januari 2018

Kom nu het nog kan!

Het is bijna zover: op 8 januari aanstaande sluit museum Paleis Het Loo de deuren van het hoofdgebouw voor een drie jaar durende renovatie en uitbreiding. Tot en met 7 januari 2018 kunt u voor het laatst de huidige indeling en inrichting van het paleis bekijken.

Data: t/m 7 januari 2018

 

Aanwinsten

De collectie van museum Paleis Het Loo is in 2016 uitgebreid met diverse aankopen, schenkingen en langdurige bruiklenen. Een selectie van deze objecten wordt gepresenteerd in de Aanwinstenkamer van Paleis Het Loo. Uniek is de nachtjapon uit circa 1895, gedragen door Koningin Wilhelmina.

Data: t/m 7 januari 2018

Kinder-atelier!

In het Kinder-atelier ontdekken kinderen wat de koninklijke tuinmannen en -vrouwen vroeger deden én nu allemaal doen om de paleistuinen te onderhouden. En ze gaan ook zelf aan de slag!

Data: t/m 7 januari 2018