Paleis Het Loo | Zomer & Paleis Het Loo
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Zomer & Paleis Het Loo

In elk seizoen is er van alles te zien en doen op Paleis Het Loo. De tuinen stelen de show dit voorjaar, maar daarnaast is er in de zomer nog veel meer te doen op Paleis Het Loo. Voor jong en oud!

Benieuwd naar Paleis Het Loo in de Herfst?

Chapeaux!

In de tentoonstelling ‘Chapeaux! de hoeden van Koningin Beatrix’ wordt de 33 jaar lange regeerperiode van Koningin Beatrix aan de hand van een honderdtal hoeden in beeld gebracht.

Data: verlengd t/m 29 oktober

 

Royal Polo at the Palace

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus zijn de voorterreinen van Paleis Het Loo de locatie voor het nieuwe evenement Royal Polo at the Palace. Professionele poloteams strijden om de King’s Cup en er is nog veel meer te zien.

Data: 26 & 27 augustus

 

Aanwinsten

De collectie van museum Paleis Het Loo is in 2016 uitgebreid met diverse aankopen, schenkingen en langdurige bruiklenen. Een selectie van deze objecten wordt gepresenteerd in de Aanwinstenkamer van Paleis Het Loo. Uniek is de nachtjapon uit circa 1895, gedragen door Koningin Wilhelmina.

Data: t/m 7 januari 2018

 

Oranje-wandeling

Oranje-wandeling Paleispark zomer IMG_4575Via het einde van de barokke tuinen volgt u met de Oranje-wandeling een route door een deel van het achterliggende paleispark langs de veldvijvers met het Badpaviljoen, Theepaviljoen en de koninklijke Botenhuizen.

Data: t/m 31 oktober

Kinder-atelier!

In het Kinder-atelier ontdekken kinderen wat de koninklijke tuinmannen en -vrouwen vroeger deden én nu allemaal doen om de paleistuinen te onderhouden. En ze gaan ook zelf aan de slag!

Data: t/m 7 januari 2018

 

Dakdagen

Op woensdag, zaterdag en zondag in de zomervakantie kunt u bij Paleis Het Loo het paleisdak op voor een weids uitzicht over de prachtig aangelegde paleistuinen en de voorterreinen van Het Loo.

Data: t/m 27 augustus
(woe, za, zo)

 

Picknicken

Nieuw: picknicken in de paleistuin! Reserveer online een picknickmand en hij wordt rijkelijk gevuld met hartige en zoete lekkernijen! Je haalt hem op in het restaurant en kunt zelf een picknickplek uitzoeken.

Reserveer online

 

 

 

  • Dakdagen
    Paleisreis
    Theehuis
  • Prinsen- en Prinsessendagen
Dakdagen
in de vakantie
foto vergroten
Paleisreis
in de vakantie
foto vergroten
Theehuis
tijdens de Oranje-wandeling
foto vergroten
Prinsen- en Prinsessendagen
Een sprookje op Paleis Het Loo
foto vergroten