Paleis Het Loo | Dagje weg in de zomer
Bezoek nieuwe site U bevindt zich op de oude website van Paleis Het Loo omdat deze pagina nog niet op de nieuwe website van Paleis Het Loo bevindt. Sluit deze melding of bezoek de nieuwe website.
Sluiten

Dagje weg in de zomer

Heeft u al plannen gemaakt voor deze vakantie? Paleis Het Loo in Apeldoorn is een uitstekende locatie voor een gezellig en afwisselend dagje uit. Met prachtige én interessante tentoonstellingen. In de zomermaanden zijn ook de tuinen en het Paleispark op hun mooist. 

 

Parade van de zomerkoning

Een absoluut hoogtepunt deze zomer vindt plaats op de woensdagavond van 30 juli tot en met 27 augustus, namelijk de Parade van de Zomerkoning. De prachtige tuinen van Paleis Het Loo zijn dan het decor voor een groot aantal spectaculaire (circus) acts. Laat u verrassen door trampoline-capriolen en luchtacrobatiek en ontdek de ‘giraffen’dressuur en dansende ‘chimpansees’. Ook ontbreekt de ganzenparade en een circustheater uiteraard niet. Bestel uw kaarten alvast vooraf en profiteer van een aantrekkelijke korting!
Koop-nu-uw-tickets

 

GRACE KELLY, STIJLICOON 

Een dagje uit naar Paleis Het Loo begint uiteraard niet pas
’s avonds. Ook overdag is er voldoende te beleven. Deze zomer is er onder andere de tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’. Krijg inzicht in het boeiende en vooral stylistische leven van prinses Grace Kelly van Monaco via haar kleding en accessoires. Door de filmbeelden en foto’s die getoond worden leeft u mee met één van de oudste Europese vorstenhuizen en dat gewoon in Apeldoorn!

Spannend voor Kinderen

Als u een dagje weg gaat met kinderen staat een museum bezoeken wellicht niet heel hoog op uw verlanglijstje, maar… bij Paleis Het Loo wordt het een avontuur! Ons Paleisspook vertelt tijdens een spannende audiotour de geschiedenis van het paleis. En tijdens de ‘Prinsen en Prinsessendagen’ wemelt het binnen de Paleispoorten van prachtige ridders, prinsen en prinsessen.
Bekijk snel de ‘Kids pagina’ op onze website.

 

Prinsessen bij de Colonnade, Rob Voss Fotografie

 

 

Als u er dan toch bent…

…dan pakt u deze zomer gelijk een aantal mooie tentoonstellingen mee.
Lees bijvoorbeeld meer over